Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ 


Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα χρησιμοποιούν, καθημερινά,  τους ακατάλληλους παραδρόμους προκειμένου να αποφύγουν τα πανάκριβα και άδικα διόδια. Ανάμεσα σε αυτά νταλίκες βαρυφορτωμένες που καθιστούν τους παραδρόμους πίστες θανάτου. Η μόνη λύση είναι η απελευθέρωση των  εθνικών δρόμων μας και η απόδοση τους , χωρίς διόδια σε αυτούς που πλήρωσαν για την κατασκευή των δρόμων, δηλαδή σε όλο το λαό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια  νταλίκα λόγω ακαταλληλότητας του οδοστρώματος του παραδρόμου,  ανατρέπεται στον παράδρομο των Αφιδνών.
Πολλές φορές με νεκρούς. Έτσι και χθες το βράδυ στις 8.00 μμ,  Τετάρτη 6-11-13, κοντά στα διόδια Αφιδνών, στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, είχαμε μια νέα ανατροπή.

Η νταλίκα λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Τροχαίας, ενώ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί. Η συγκοινωνία παρεκτράπηκε τουλάχιστον για 4 ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νεκρός φαντάρος από ανατροπή Μ 113 στο παράδρομο της Εθνικής Αθηνών- Λαμίας- Οι παράδρομοι δολοφονούν. 
"Παραδρομοι του θανατου και Διοδια": ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- Σαββατο 20 Απριλιου στις 6μμ στην Κοινοτητα Καπανδριτιου
ΤΩΡΑ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
 ΜΩΛΟΣ: ΟΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

  • Blogroll

  • Blog Archive